بازسازی ساختمان چیست؟ تفاوت بازسازی و نوسازی ساختمان

0 Comments
بازسازی ساختمان

اغلب افراد برای ایجاد تغییرات در محل زندگی شان تمایل چندانی ندارند به ویژه اگر ساختمانی که در آن زندگی می کنند یادآور خاطرات شیرین گذشته باشد. اما باید بپذیریم که ساختمان ها مانند خودرویی که بعد از مدتی نیاز به تعمیرات پیدا می کند باید بازسازی شوند. برای اینکه خانه های قدیمی را همیشه سرپا و سالم نگه دارید باید هرچه سریعتر برای بازسازی و نوسازی آن اقدام نمایید زیرا مصالحی که در ساخت خانه های قدیمی استفاده شده است دچار فرسودگی شده و هر لحظه امکان فرو ریختن ساختمان وجود دارد. بنابراین توصیه می کنیم در اسرع وقت نسبت به بازسازی ساختمان و نوسازی خانه های قدیمی اقدام نمایید.

بازسازی ساختمان چیست؟

بازسازی ساختمان به فرآیندی گفته می شود که تغییرات اساسی در نمای داخلی ، نمای خارجی ، تاسیسات و حتی نقشه ساختمان ایجاد می کند. بازسازی خانه های قدیمی به منظور افزایش استحکام و طول عمر ساختمان انجام می شود.

انجام چه اقداماتی برای بازسازی ساختمان لازم است؟

بازسازی و نوسازی ساختمان یکی از کارهای بسیار تخصصی در زمینه معماری محسوب می شود بنابراین لازم است پیش از هر اقدامی از یک شرکت معتبر در زمینه بازسازی خانه بخواهید تا کار تعمیرات خانه تان را انجام دهد.

  1. تخریب ساختمان نیاز به مشاوره مهندس ناظر دارد و باید مجوز تخریب را دریافت کرده باشید. زیرا تخریب غیراصولی برخی دیوار یا ستون ها می تواند موجب فروریختن کل ساختمان یا بخشی از خانه تان شود.
  2. تخریب و بازسازی ساختمان نیازمند دریافت مجوز از شهرداری می باشد. بنابراین اگر بدون مجوز اقدام به تخریب یا تعمیرات خانه تان کنید، مشمول پرداخت جریمه خواهید ش. گاهی این جریمه ها بسیار سنگین است به علاوه باید تمام تغییراتی که انجام داده اید به حالت قبل برگردانید.
  3. بازسازی و نوسازی ساختمان کار بسیار پیچیده و کاملا تخصصی است. بنابراین پیش از اینکه اقدامی انجام دهید بهتر است تحقیق نمایید تا بهترین شرکت بازسازی ساختمان را پیدا کنید. مجموعه خیام چوب با توجه به ۴۰ سال سابقه فعالیت در زمینه تعمیرات ، نوسازی و بازسازی خانه های قدیمی با بهره گیری از افراد متخصص در زمینه های مختلف می تواند پروژه بازسازی خانه شما را به خوبی و با کمترین هزینه اجرا نماید.
بازسازی ساختمان

چه بخش هایی از ساختمان را می توان بازسازی کرد؟

بازسازی و نوسازی ساختمان شامل ایجاد تغییرات در قسمت های مشخصی از نمای داخلی و خارجی ساختمان می شود.

تعمیرات داخلی ساختمان شامل قسمت هایی مانند بازسازی آشپزخانه، اتاق خواب ها، سالن و هال و پذیرایی، سرویس های بهداشتی می شوند که این بخش ها معمولا برای خانه ها و منازل مسکونی است. اما بازسازی ساختمان های اداری بخش هایی مانند دفتر کار، سالن جلسات و سالن کنفرانس و همچنین قسمت های دیگری مانند سالن غذاخوری یا سلف سرویس و تالارها را تحت پوشش قرار می دهد.

بازسازی نمای ساختمان نیز شامل ایجاد تغییراتی در حیاط ، روف گاردن، فضای پشت بام خانه، سقف های شیروانی، محوطه سازی و طراحی فضای سبز، بازسازی بالکن ، حیاط خلوت و استخر می شود.

شیوه های مرسوم بازسازی ساختمان

شیوه های متفاوتی برای بازسازی و نوسازی ساختمان وجود دارد که در اینجا تعدادی از آنها را بیان می کنیم.

روش علمی و حفاظتی

روش علمی به منظور مقاوم سازی ساختمان انجام می شود. در این شیوه بازسازی پی ساختمان را حفاری می کنند. اگر نمای ساختمان سنگی باشد لازم است تا بخش هایی که دچار شکستگی یا ترک خوردگی شده اند را تعویض کنند. در روش حفاظتی پیش از انجام بازسازی خانه کلیه موارد مرتبط با ساختمان مانند نوع مصالحی که در آن بکار رفته است بصورت دقیق بررسی خواهد شد. این شیوه با هدف نگهداری و حفاظت از بنا انجام شده و سعی می شود تا شکل ظاهری ساختمان حفظ شود.

سبک هنری

این سبک از بازسازی ساختمان بیش از آنکه براساس اصول معماری بنا شده باشد شامل تغییراتی در سبک طراحی داخلی و تغییر دکوراسیون خانه می شود. در این روش باتوجه به سلیقه شما و بکاربردن سبکهای هنری سعی می شود تا تغییرات مورد نیاز در نمای داخلی و خارجی ساختمان ایجاد شود.

مراحل بازسازی و نوسازی ساختمان و خانه های قدیمی

  • بازدید کارشناس از بنا و بررسی کلی ساختمان
  • مشخص کردن قسمت هایی از ساختمان که نیاز به بازسازی و تعمیرات داشته باشند.
  • ارائه نقشه بنا به مشاور جهت بررسی موارد لازم برای شروع نوسازی و ایجاد تغییرات لازم
  • نقشه ای که به مشاور ارائه می شود باید مواردی از قبیل مشخصات کامل ساختمان، نوع کاربری، مصالح استفاده شده، مشخصات تاسیسات و سایر ویژگی های ساختمان را پوشش دهد.
  • در نقشه کشی جزئیاتی از قبیل بخش های معیوب که امکان بازسازی آنها وجود ندارد، نمای ساختمان، تعداد اتاق خواب ها، محل قرارگیری هال و پذیرایی و آشپزخانه مشخص شده باشد.
  • دریافت مجوزهای لازم برای بخشهایی که نیاز به اخذ مجوز از شهرداری و سازمان های مربوطه داشته باشد.
  • تهیه طرح پیشنهادی برای نوسازی و بازسازی خانه و مشخص شدن مدت زمان لازم برای اجرای پروژه
  • تعیین هزینه بازسازی ساختمان و تعیین مبلغ پیش پرداخت برای شروع کار
  • پروژه هایی که نیاز به بازسازی نمای ساختمان دارند باید موارد ایمنی مانند استفاده از داربست و حفاظ برای جلوگیری از سقوط مصالح و نخاله ها بر روی افراد یا خودرو ها را رعایت کنند.
  • تمام شیرآلات، کابینت ها و اجزای مشابه باید از دیوارها جدا شوند.
  • تخریب کامل کف ساختمان، دیوارها و سرویس های بهداشتی
  • تغییر سیم کشی برق با توجه به نقشه بازسازی
  • تعویض چهارچوب در و پنجره ها و کمدهای دیواری
  • رابیتس بندی سقف و دیوارها برای ساخت کناف و نورپردازی
  • اجرای کاشی و سرامیک کف و دیوارها و درصورت نیاز نصب پارکت لمینت یا سایر کفپوش ها
  • نقاشی ساختمان و نصب کاغذ دیواری و پوستر در صورت نیاز
  • نصب مجدد شیرآلات، کابینت ها و سینک ظرفشویی
بازسازی ساختمان

شرکت بازسازی ساختمان و نوسازی خانه های قدیمی

بازسازی و نوسازی ساختمان از جمله کارهایی است که باید به همه نکات ریز در اجرای آن دقت شود. زیرا عدم توجه به همه موارد دخیل در پروژه می تواند کار بازسازی و نوسازی ساختمان و خانه های قدیمی را دچار مشکل کند. از این جهت بهتر است کار تعمیرات خانه تان را به یک شرکت معتبر و باسابقه بسپارید.

مجموعه خیام چوب با توجه به سابقه ۴۰ ساله در زمینه بازسازی و نوسازی ساختمان و تعمیرات خانه های قدیمی و همچنین فعالیت گسترده در زمینه طراحی و ساخت انواع کابینت آشپزخانه شامل کابینت ام دی اف ، کابینت ممبران و هایگلاس و همچنین فروش محصولات دکوراسیون داخلی مانند انواع پارکت لمینت ، کاغذ دیواری و پوسترهای سه بعدی می تواند ضمن رعایت اصول فنی بازسازی ساختمان با ارائه طیف وسیعی از محصولات متنوع پروژه نوسازی خانه شما را از صفر تا صد و با کمترین هزینه اجرا می کند.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *